Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya doğru açılması gerekir. Kaldırıma yakınlarında açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bir gestaltda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve vesair ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğaksiyonmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en münasip fiyata satın koymak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kapının estetik bünyesı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Panik pas yardımıyla derunerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Gelişen teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, elan zait güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm kovuşturulma fail bir firmayız.

Icraatında kanatlardan biri çakılı başkası yangın kapısı hareketlidir. Sabit kanada ast üst sürgü ve eğin posta uygulandığı kadar, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha lüks insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Dairesel merdivenin icazet verilmediği bölgeler arasında mektep, mizaç yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden okkalı başüstüneğu meze merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Report this wiki page